logo valtos
shim
shim shim shim shim shim shim shim shim
  Home blok Bureau blok Projecten
   
shim
SHIM
shim shim shim
  blok Profiel
shim shim shim
  blok Medewerkers
shim shim shim
  blok Contact
Valtos Architecten & Adviseurs b.v.
 
Valtos Architecten & Adviseurs B.V. is een middelgroot architectenbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Limmen.
De opdrachtenportefeuille bestaat voor ca. 80% uit utiliteitsbouwprojecten, waarvan een belangrijk deel in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Ons werkveld strekt zich ook uit tot stedenbouwkundige en plan juridische taken Een integrale aanpak, waarbij functionaliteit, techniek, esthetica en economie in balans zijn, is kenmerkend voor onze ontwerpen en werkzaamheden.
 
Wij hechten veel waarde aan de dialoog met alle betrokken partijen in het bouwproces. Wensen en ideeŽn van zowel opdrachtgever als van toekomstige gebruikers worden vanzelfsprekend gewaardeerd en gerespecteerd. Een flexibele instelling is, volgens opdrachtgevers, ťťn van onze onderscheidende krachten. Wij zijn gewend om met een strakke planning te werken, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van onze werkzaamheden.
Om kwaliteit te kunnen waarborgen beheersen wij alle fases van het bouwproces, van de initiatieffase tot en met de onderhoudsfase. Ook de bestekken en begrotingen worden door het bureau zelf uitgevoerd. Wij zijn echter ook flexibel genoeg om in variŽrende samenwerkingsverbanden projecten tot een uitstekend eindresultaat te brengen
 
 
   
         
         
     
   
   
   
 
         
         
     
   
   
   
     
 
shim
shim
shim shim shim
  © Valtos architecten 2019
Valtos architecten Rotterdam T +31(10) 4257622 • Amsterdam T +31(20) 6692321 • Limmen T +31(72) 5052842